עוגת טריקולד

4.2
(51)

עוגת טריקולד שיטת ה-30 – עכשיו מותר!

עוגת טריקולד הכל כך מוכרת (וכל כך משמינה ולא בריאה), עכשיו בגרסה המותאמת לשיטת ה-30.
3 שכבות של טעם, אך הפעם ללא חשש וללא רגשות אשם.

עוד אחד ממתכוני הקינוחים של שיטת ה-30 שיעזור לכן להימנע מהמתוקים הלא בריאים וימנע מכן את הנפילות והפיתויים.

עוגת טריקולד מדהימה, פשוט להכין ולהכניס למקרר עד לפינוק הבא.

לקבוצת הפייסבוק של שיטת ה-30 – לחצי כאן

 

איך היה המתכון?

לחצי על הכוכב כדי להצביע

ניקוד ממוצע 4.2 / 5. כמות הצבעות 51

עדיין אין ניקוד למתכון, לחצי להיות הראשונה

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב print

זמן הכנה

20 דקות

דרגת קושי

מנות

5

מצרכים

קרם קוקוס (אחרי קירור לפחות 3 שעות) עם הנוזלים
אינסטנט פודינג ללא סוכר
קופסא קטנה גבינה לבנה
חצי כפית תמצית וניל
כף שטוחה של קקאו
כף שטוחה של נס קפה

 

אופן ההכנה

קצפת בסיס

מקציפים את קרם הקוקוס יחד עם האינסטנט פודינג עד קציפה אחידה

לאחר מכן מוסיפים את הגבינה ותמצית הוניל וממשיכים להקציף.

מחלקים את הקציפה ל-3

קרם שוקולד

מוסיפים לקציפה כף שטוחה קקאו.

קרם מוקה

מוסיפים כפית שטוחה נס קפה ללא סוכר.

אז מה יש לנו במתכון

מנות שומן

5

מנות פחמימה

0

מנות מוצרי חלב

4

ביצים

0

טיפים, ווריאציות וכמויות

  • ניתן ליצור מקציפת הבסיס כל טעם שתרצו בהוספת תמציות טעם וריח, את התמציות ניתן למצוא בחנויות אפייה.
  • במתכון 5 מנות שומן, יש להתחשב בזה כשמחלקים את העוגה (במידה ומכינים בכוסות, יש לחלק את הכמות כמספר מנות השומן)
  • במתכון 4 מנות מוצרי חלב שזוהי הכמות היומית המותרת על פי שיטת ה-30
הירשמי
דווח על
guest
0 תגובות
פידבקים
הצג את כל התגובות
x

שכחתי סיסמה