מתכון תבשיל עוף בכרפס

4.1
(17)

מתכון תבשיל עוף בכרפס מותאם לשיטת ה-30

מתכון תבשיל עוף בכרפס מהיר הכנה וקליל לארוחת צהריים בצ’יק וכמו שאפשר לראות בטבלה למטה שהוא לא בא על חשבון שום מנה ואפשר לאכול חופשי במסגרת הארוחה.

לעוד מתכוני מנות עיקריות לארוחת צהריים או ערב מושלמת

מתכון תבשיל עוף בכרפס מותאם גם לדיאטת 17 הימים מחזור 1
לקבוצת הפייסבוק של שיטת ה-30 – לחצי כאן

איך היה המתכון?

לחצי על הכוכב כדי להצביע

ניקוד ממוצע 4.1 / 5. כמות הצבעות 17

עדיין אין ניקוד למתכון, לחצי להיות הראשונה

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב print

זמן הכנה

50 דקות דקות

דרגת קושי

מנות

מצרכים

  • סיר גדול עם מים
  • 6 גבעולי כרפס כולל העלים
  • בצל שלם חתוך פסים
  • 6 יחידות שוקיים / ירכיים ללא עור
  • פלפל שחור
  • מלח
  • מעט כורכום
  • מעט פפריקה
  • צרור כוסברה

אופן ההכנה

  • להכניס את כל המרכיבים לסיר
  • להוסיף מים עד לכיסוי
  • לבשל על להבה גבוהה במשך כ-40 דקות.

אז מה יש לנו במתכון

מנות שומן

0

מנות פחמימה

0

מנות מוצרי חלב

0

ביצים

0

טיפים, ווריאציות וכמויות

הידעת?

הכרפס מוכר לנו מקערת ליל הסדר, האם הוא גם בריא?

כמה מיתרונות הכרפס:

  • מונע הפרעות עיכול – ידוע כמרפא הפרעות עיכול שונות. הוא מכיל הרבה סיבים ההופכים את הצמח לחומר משלשל
  • תורם לירידה במשקל – גורם לתחושת שובע לאורך זמן
  • אנטי אייג’ינג – מיץ סלרי עשיר בוויטמינים A , B, C , K , ניאצין וחומצה פולית אשר חיוניים מאוד לעור
  • שומר על לחץ דם מאוזן – צריכה יומית של כרפס עוזרת בשמירה על לחץ דם מאוזן.
הירשמי
דווח על
guest
0 תגובות
פידבקים
הצג את כל התגובות
x

שכחתי סיסמה