מתכון קציצות סלמון בתנור

( 5 מתוך 5 )
טוען
קציצות סלמון
  • כמות20 יחידות
  • מנות5
  • זמן הכנה10 דקות
  • זמן בישול10 דקות
  • סה"כ זמן20 דקות
הדפס מתכון

קציצות דג סלמון בתנור, קציצות טעימות ומזינות עם המון חלבון.

מתכון חינמי לחלוטין, ללא מנות פחמימה וללא מנות שומן

מצרכים

  • הכנס לרשימת הקניות +
  • הכנס לרשימת הקניות +
  • הכנס לרשימת הקניות +
  • הכנס לרשימת הקניות +
  • הכנס לרשימת הקניות +
  • הכנס לרשימת הקניות +
  • הכנס לרשימת הקניות +

ערכים תזונתיים

מנות שומן
0
מנות פחמימה
0
ביצים
1
מנות מוצרי חלב
0
פרוביוטיקה
0

הוראות הכנה

  • לקצוץ את הדג דק (ללא העור), להוסיף את הכוסברה, התבלינים והביצה ולערבב טוב. ליצור קציצות מהתערובת ולפזר שומשום מעל, להכניס לתנור שחומם מראש על 180 מעלות ל-10 דקות

הידעת?

  • דג הסלמון (בעברית אלתית) עשיר בחומצות שומן אומגה 3 מהן חומצות שומן מסוג אומגה 3 לחומצות השומן אומגה 3 יתרונות רבים אך לא כולן טובות באותה מידה לבריאותנו, חומצות שומן אלו מתחלקות לשלושה סוגים: חומצות שומן מסוג אומגה 3 הן חומצות שומן בלתי רוויות. ישנם 3 סוגים: ALA, EPA,DHA הגוף האנושי אינו מסוגל לייצר אף אחת מחומצות שומן אלו בעצמו יש לצרוך אותן ממקורות חיצוניים, מקורות האומגה 3 הם דגים ומקורות צמחיים (בעיקר אגוזים וגרעינים) כאשר מדגים אנו מקבלי EPA ו- DHA וממקורות צמחיים אנו מקבלים ALA שהיא חומצת שומן נחותה מהשתיים האחרות, לכן צריכת אומגה 3 מדגים היא עדיפה על צריכה ממקורות צמחיים. מחקרים מוכיחים שצריכת אומגה 3 ממקור דגים מורידה את הסיכון למחלות לב וכלי דם.

Leave A Comment

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

- רשימת קניות
x

הירשם

שכחתי סיסמה

האם כבר הצטרפתם לקבוצת הפייסבוק

מירב סהר שיטת ה-30?

למידע על השיטה, שאלות, תכנים ללא הפסקה, והכי חשוב, לרדת בענק ולשמור  על אורח חיים בריא ונכון בהדרכת מירב סהר