מתכון קציצות סלמון בתנור

4
(25)

מתכון קציצות סלמון בתנור

קציצות טעימות ומזינות עם המון חלבון.

מתכון קציצות סלמון חינמי לחלוטין, ללא מנות פחמימה וללא מנות שומן

לעוד מתכוני דגים מפתיעים
לקבוצת הפייסבוק של שיטת ה-30 – לחצי כאן

איך היה המתכון?

לחצי על הכוכב כדי להצביע

ניקוד ממוצע 4 / 5. כמות הצבעות 25

עדיין אין ניקוד למתכון, לחצי להיות הראשונה

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב print

זמן הכנה

20 דקות

דרגת קושי

מנות

5

מצרכים

  • 400 גרם סלמון מפולט
  • צרור כוסברה
  • מלח
  • פלפל שחור
  • פפריקה
  • 1 ביצה L
  • שומשום לקישוט

אופן ההכנה

  • לקצוץ את הדג דק (ללא העור), להוסיף את הכוסברה, התבלינים והביצה ולערבב טוב.
  • ליצור קציצות מהתערובת ולפזר שומשום מעל,
  • להכניס לתנור שחומם מראש על 180 מעלות ל-10 דקות

אז מה יש לנו במתכון

מנות שומן

0

מנות פחמימה

0

מנות מוצרי חלב

0

ביצים

1

טיפים, ווריאציות וכמויות

הידעת?

  • דג הסלמון (בעברית אלתית) עשיר בחומצות שומן אומגה 3, מהן חומצות שומן מסוג אומגה 3?
  • לחומצות השומן אומגה 3 יתרונות רבים אך לא כולן טובות באותה מידה לבריאותנו, חומצות שומן אלו מתחלקות לשלושה סוגים:
    • ALA
    • EPA
    • DHA

הגוף האנושי אינו מסוגל לייצר אף אחת מחומצות שומן אלו בעצמו יש לצרוך אותן ממקורות חיצוניים:

  • מקורות האומגה 3 הם דגים ומקורות צמחיים (בעיקר אגוזים וגרעינים) כאשר מדגים אנו מקבלי EPA ו- DHA וממקורות צמחיים אנו מקבלים ALA שהיא חומצת שומן נחותה מהשתיים האחרות, לכן צריכת אומגה 3 מדגים היא עדיפה על צריכה ממקורות צמחיים.
  • מחקרים מוכיחים שצריכת אומגה 3 ממקור דגים מורידה את הסיכון למחלות לב וכלי דם.
הירשמי
דווח על
guest
0 תגובות
פידבקים
הצג את כל התגובות
x

שכחתי סיסמה