מתכון פריכיות טחינה ועשבי תיבול

4.6
(12)

מתכון פריכיות טחינה ועשבי תיבול.

מתכון פריכיות טחינה ועשבי תיבול ללא קמח לבן וללא גלוטן הכנה פשוטה וקלה לנשנוש זריז.

לעוד מתכונים מפתיעים מקמח שקדים
לקבוצת הפייסבוק של שיטת ה-30 – לחצי כאן

איך היה המתכון?

לחצי על הכוכב כדי להצביע

ניקוד ממוצע 4.6 / 5. כמות הצבעות 12

עדיין אין ניקוד למתכון, לחצי להיות הראשונה

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב print

זמן הכנה

15 דקות

דרגת קושי

מנות

1

מצרכים

  • כף טחינה
  • כף גבינת סימפוניה 5%
  • ביצה L
  • כפית אבקת אפיה
  • סחוג בהכנה בייתית(לא חייב)
  • כוסברה קצוצה (אפשר להוסיף עשבי תיבול נוספים לפי טעמכם האישי)
  • פלפל
  • מלח

אופן ההכנה

  • לערבב טוב בקערית גבוהה לא גדולה
  • להכניס למיקרו ל3 דקות.
  • לפרוס ולייבש בתנור בין 5-7 דקות על החום הכי גבוה (לדאוג שלא יישרף)

אז מה יש לנו במתכון

מנות שומן

1

מנות פחמימה

0

מנות מוצרי חלב

1

ביצים

1

טיפים, ווריאציות וכמויות

  • ממתכון זה אמורות לצאת 5 פריכיות והוא מכיל רק מנת שומן אחת
  • ניתן לגרד בפומפיה את הפריכית ולהכין פירורי לחם ללא גלוטן

טחינת שומשום

  • כולם יודעים כבר שטחינה היא מזון על ורובינו מסכימים שהיא טעימה, לפניכם סקירה על חלק מסגולות הטחינה:
    • טחינה עשירה בחלבון, סידן, ויטמינים מקבוצת B וחומצות שומן בלתי רוויות.
    • הטחינה מכילה אנטי-אוקסידנטים, העוזרים לנקות תוצרי לוואי מזיקים ורדיקאלים חופשיים הנוצרים בתהליכי החמצון בגוף.
    • ההבדל בין טחינה רגילה לטחינה רגילה היא קליפת השומשום, בטחינה מלאה הטחינה מתבצעת עם הקליפה, כתוצאה מכך בטחינה מלאה יש קצת מרירות אך מצד שני תכולת הויטמינים והמינראלים גבוהה יותר.
    • השמן שנמצא בחלק העליון של קופסת הטחינה הוא תוצאה של היפרדות טבעית ולא מעיד על איכות הטחינה.
הירשמי
דווח על
guest
0 תגובות
פידבקים
הצג את כל התגובות
x

שכחתי סיסמה

2מירב באנר

#אתגר5 של שיטת ה-30
כל הפרטים בקרוב