מתכון סלמון בחרדל

4.8
(31)

דג סלמון בחרדל – המתכון המושלם

מותאם לשיטת ה-30 ולדיאטת 17 הימים, לארוחה מושלמת בצ’יק.

דג הסלמון המעולה בנוסח מיוחד של חרדל. טעם מושלם לארוחת צהרים נפלא לאוהבי סלמון בחרדל

למתכוני דגים נוספים
לקבוצת הפייסבוק של שיטת ה-30 – לחצי כאן

איך היה המתכון?

לחצי על הכוכב כדי להצביע

ניקוד ממוצע 4.8 / 5. כמות הצבעות 31

עדיין אין ניקוד למתכון, לחצי להיות הראשונה

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב print

זמן הכנה

140 דקות

דרגת קושי

מנות

6

מצרכים

  • פילה סלמון
  • 2 כפות שמן זית
  • כף פפריקה
  • כף חרדל ללא סוכר
  • כף ריבת תפוזים ללא סוכר
  • חצי כפית כורכום
  • פלפל שחור גרוס
  • מעט מלח
  • 5 שיני שום כתוש
  • כוסברה והרבה
  • מים לפי הצורך

אופן ההכנה

  • לערבב טוב את כל מרכיבי המרינדה,
  • לסדר את חתיכות הסלמון בתבנית ולכסות אותם עם המרינדה,
  • לתת לדג לשבת במרינדה לשעתיים לספיגה מקסימלית של כל הטעמים,
  • להכניס לתנור שחומם מראש ל-20 דקות על 180- מעלות

אז מה יש לנו במתכון

מנות שומן

2

מנות פחמימה

0

מנות מוצרי חלב

0

ביצים

0

טיפים, ווריאציות וכמויות

למה סלמון?

דג הסלמון הוא אחד הדגים הנצרכים ביותר בעולם הן על ידי בני אדם והן בתפריטם של חיות בר , במה בעצם הוא מועיל לנו?
  • דג סלמון ידוע בזכות ערכי חומצת השומן הידועה אומגה 3 שגופנו לא יודע לייצר בעצמו ומונעת היווצרות קרישי דם, מסייעת בהפחתת הכולסטרול הרע ועוזרת לשמור על תפקוד תקין של מערכת העצבים המרכזית.
  • ערכי החלבון בסלמון הם גבוהים ואיכותיים (מעל 20% כאשר בסלמון שגדל בטבע ערכי החלבון הם יותר גבוהים מבסלמון הגדל בבריכות).
  •  דג הסלמון מהווה מקור טוב לוויטמין B12, ברזל, ויטמינים מקבוצה B
 
הירשמי
דווח על
guest
0 תגובות
פידבקים
הצג את כל התגובות
x

שכחתי סיסמה