מתכון סלמון בחרדל

( 0 מתוך 5 )
טוען
מתכון סלמון בחרדל שיטת מירב סהר
  • כמות12
  • מנות6
  • זמן הכנה2:0 שעות
  • זמן בישול20 דקות
  • סה"כ זמן2:20 שעות
הדפס מתכון

מתכון סלמון בחרדל

מתכון מותאם לשיטת מירב סהר ולדיאטת 17 הימים, לארוחה מושלמת בצ'יק.

מצרכים

  • הכנס לרשימת הקניות +
  • הכנס לרשימת הקניות +
  • הכנס לרשימת הקניות +
  • הכנס לרשימת הקניות +
  • הכנס לרשימת הקניות +
  • הכנס לרשימת הקניות +
  • הכנס לרשימת הקניות +
  • הכנס לרשימת הקניות +
  • הכנס לרשימת הקניות +
  • הכנס לרשימת הקניות +
  • הכנס לרשימת הקניות +

ערכים תזונתיים

מנות שומן
2
מנות פחמימה
0
ביצים
0
מנות מוצרי חלב
0
פרוביוטיקה
0

הוראות הכנה

  • לערבב טוב את כל מרכיבי המרינדה, לסדר את חתיכות הסלמון בתבנית ולכסות אותם עם המרינדה, לתת לדג לשבת במרינדה לשעתיים לספיגה מקסימלית של כל הטעמים, להכניס לתנור שחומם מראש ל-20 דקות על 180- מעלות

למה סלמון?

  • דג הסלמון הוא אחד הדגים הנצרכים ביותר בעולם הן על ידי בני אדם והן בתפריטם של חיות בר , במה בעצם הוא מועיל לנו? - דג סלמון ידוע בזכות ערכי חומצת השומן הידועה אומגה 3 שגופנו לא יודע לייצר בעצמו ומונעת היווצרות קרישי דם, מסייעת בהפחתת הכולסטרול הרע ועוזרת לשמור על תפקוד תקין של מערכת העצבים המרכזית. - ערכי החלבון בסלמון הם גבוהים ואיכותיים (מעל 20% כאשר בסלמון שגדל בטבע ערכי החלבון הם יותר גבוהים מבסלמון הגדל בבריכות). - דג הסלמון מהווה מקור טוב לוויטמין B12, ברזל, ויטמינים מקבוצה B

Leave A Comment

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

- רשימת קניות
x

הירשם

שכחתי סיסמה

האם כבר הצטרפתם לקבוצת הפייסבוק

מירב סהר שיטת ה-30?

למידע על השיטה, שאלות, תכנים ללא הפסקה, והכי חשוב, לרדת בענק ולשמור  על אורח חיים בריא ונכון בהדרכת מירב סהר