לאפה שיבולת שועל

( 4 מתוך 5 )
טוען
לאפה שיבולת שועל שיטת ה-30
  • כמות1
  • מנות1.5
  • זמן הכנה3 דקות
  • זמן בישול7 דקות
  • סה"כ זמן10 דקות
הדפס מתכון

לאפה שיבולת שועל כתחליף ללחם לבן

לאפה מושלמת עם המון סיבים תזונתיים וללא סוכר.

לא צריך לוותר על לחם כי לשיטת ה-30 יש תחליף בריא.

לאכול נכון ולרזות עם מירב סהר.

לעוד מתכוני מאפים ולחמים 

מצרכים

  • הכנס לרשימת הקניות +
  • הכנס לרשימת הקניות +
  • הכנס לרשימת הקניות +
  • הכנס לרשימת הקניות +
  • הכנס לרשימת הקניות +
  • הכנס לרשימת הקניות +

ערכים תזונתיים

מנות שומן
0
מנות פחמימה
1.5
ביצים
1
מנות מוצרי חלב
0
פרוביוטיקה
0

הוראות הכנה

  • 1. לשים את הקוואקר בקערה ולהוסיף חצי כוס מים (כוס חד פעמית) ולערבב טוב

  • 2. להוסיף את הביצה, עוד חצי כוס מים,אבקת אפייה ומלח ולערבב טוב עד לקבלת מרקם אחיד

  • 3. לחמם על אש גבוהה כפית שמן זית על מחבת גדולה, לצקת את הבלילה ולפזר אותה על כל המחבת

  • 4. לכסות את הסיר ל-3-4 דקות ולהפוך לצד שני. רצוי להשתמש בצלחת כדי שלא יתפרק ולכסות לעוד 3 דקות

טיפים ווריאציות

  • ניתן להפוך את המתכון לטבעוני ולהוריד את הביצה, רק צריך להיזהר כשהופכים כדי שלא יתפרק

Leave A Comment

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

- רשימת קניות
x

הירשם

שכחתי סיסמה

האם כבר הצטרפתם לקבוצת הפייסבוק

מירב סהר שיטת ה-30?

למידע על השיטה, שאלות, תכנים ללא הפסקה, והכי חשוב, לרדת בענק ולשמור  על אורח חיים בריא ונכון בהדרכת מירב סהר